/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Soția lui Sergiu Sîrbu a făcut live pe Facebook din salonul unde este internat deputatul. „Ne aflăm într-un salon obișnuit”

missing
23 martie 2019, ora 12:48

Soția deputatului democrat Sergiu Sîrbu, cel care a fost pălmuit de activistul civic Pavel Grigorciuc, a făcut un transmisiune live pe Facebook din spital în care arată salonul unde este internat parlamentarul. Aceasta după ce în presă au apărut infirmații că democratul nu ar fi înoptat în spital.

În transmisiunea live soția deputatului spune că Sergiu Sîrbu se află într-un „salon obișnuit” de la Spitalul de Urgență.„Am decis să fac acest live anume seara, un argument pentru jurnaliștii care deja au început să scrie că dânsul nu a dormit noapta în spital”, a spune Ina Sîrbu.

Deputatul Sergiu Sîrbu a fost internat la spital după ce a fost bătut de activistul Pavel Grigorciuc. Incidentul s-a întâmplat în apropiere de un local din Parcul „Ștefan cel Mare”. Deputatul spune că ar avea comoție cerebrală, în timp ce activistul spune că i-a tras o palmă.

Inspectoratul General al Poliție a anunțat că activistul Pavel Grigorciuc a fost reținut și este investigat în urma unei plângeri formulate în baza acuzației de agresare fizică a deputatului Sergiu Sîrbu.

Gepostet von Ina Sîrbu am Freitag, 22. März 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram