/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Antrenorul echipei naționale și fobalistul care a marcat singurul gol în poarta francezilor, despre meciul de ieri: „Fotbalul prestat de noi nu-i fotbal”

missing
23 martie 2019, ora 13:54

Alexandru Spiridon, selecționerul ecghipei naționale, cea care a jucat ieri într-un meci istoric cu campioana mondială la fotbal, Franța, spune că în prima repriză a meciului jucătorii moldoveni au arătat un joc care nu i-a plăcut nici lui, nici microbiștilor. În a doua repriză, însă a fost ceva mai bine. „Dar tot, fotbalul prestat de noi – nu-i fotbal”.

„Să fim sinceri toți care suntem aici. Nu ne-a plăcut fotbalul prestat de echipa națională a Moldovei nici vouă, nici mie. Sunt satisfăcut posibil de caracterul pe care l-au arătat în a doua repriză, asta da. Dar nu pot vorbi de fotbalul pe care l-am prestat că-i fotbal pe care așteaptă microbiștii noștri și jurnaliștii să vadă”, a declarat Alexandru Spiridon.

Antrenorul a menționat că jucătorii din echipa franceză fac parte actualmente din topurile mondiale și discrepanța dintre aceștia și fotbaliștii moldoveni este mare.

Jucătorii moldoveni au jucat în meciul cu Franța după trei scheme: prima repriză 4-5-1, dupa pauză 5-4-1 și după intrarea lui Ambros în minutul 74 pe teren 3-4-3. Antrenorul a motivat că nu a început meciul cu trei fundași centrali pentru că și-a dorit să „joace”.

Și fotbalistul Vladimir Ambros, cel care a marcat singurul gol în poarta francezilor spune că nu este încântat de scorul meciului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram