/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Momentul în care este bătut singurul gol în poarta Franței, surprins din tribune. Atmosfera a fost incendiară

missing
23 martie 2019, ora 15:41

Un microbist a „prins” momentul în care este marcat singurul gol al echipei naționale în poarta campioanei mondiale la fotbal chiar din spatale poții adversarului. Momentul a creat euforie în rândul susținătorilor fotbaliștilor moldoveni.

Din imagini se vede că microbistul este în tribunele din spatele porții francezilor. În momentul în care a fost marcat golul, avea camera de la telefon pornită și a filmat momentul gloriei și atmosfera incendiară din tribune.

„Am noroc la „prins” goluri în cameră”, a scris Radu Lisița pe o rețea de socializare.

Meciul dintre Moldova și Franța s-a încheiat cu scorul de 4:1 în favoarea campioanei mondiale la fotbal. Golul echipei naționale a fost marcat de Vladimir Ambros în minutul 89.

Am noroc la “prins” goluri în cameră ?

Gepostet von Radu Lisita am Freitag, 22. März 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram