/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Peste 80 de șoferi au ignorat mașinile cu girofar în ultimele zile

missing
23 martie 2019, ora 09:28

Peste 80 de șoferi au fost depistați în trafic de ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare care nu au acordat prioritate autovehiculelor cu regim prioritar de circulație.

Acestea au fost depistate timp de trei zile, timp în care IPN a desfășurat operațiunea „Girofar”. Scopul acțiunii a fost de a responsabiliza șoferii.

Potrivit polițiștilor, astfel de încălcări nu doar periclitează accesul la autovehicule cu regim prioritar de circulație pentru a ajunge la destinație, dar pot crea și ambuteiaje, situații tensionate în trafic sau mai grav, accidente rutiere.

Peste 80 de șoferi au fost depistați în trafic de #INP care nu au acordat prioritate autovehiculelor cu regim prioritar de circulație. Reamintim că timp de trei zile, Inspectoratul Național de Patrulare a desfășurat operațiunea „Girofar”, care a avut scopul de a responsabiliza șoferii, deoarece astfel de încălcări nu doar periclitează accesul la autovehicule cu regim prioritar de circulație pentru a ajunge la destinație, dar și pot crea ambuteiaje, situații tensionate în trafic sau mai grav, accidente rutiere.

Gepostet von Inspectoratul Național de Patrulare al IGP am Freitag, 22. März 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram