/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cine bagă frica în judecători și cum poate fi salvat sistemul aflați astăzi în emisiunea Cutia Neagră

24 martie 2019, ora 12:19

Consiliul Superior al Magistraturii concediază cei mai vocali judecători din sistem care au început să vorbească despre probleme, iar acest lucru este un semnal pentru ceilalți magistrați. Cine bagă frica în sistemul judecătoresc? Sunt șantajabili judecătorii? Cum salvăm sistemul? Răspunsurile la aceste întrebări, dar la altele le aflați în ediția de azi a emisiunii Cutia Neagră, la TV8.

Invitații Marianei Rața sunt ex-preșdintele Curții Constituționale, Consiliului Superior al Magistraturii și Curții Supreme de Justiție, Victor Puşcaş și președintele Centrul de Resurse Juridice din Moldova, Vladislav Gribincea.

Emisiunea poate fi urmărită astăzi, începând cu ora 20.00 și mâine de la 19.45.

Cum salvăm sistemul judecătoresc? Aflăm duminică, 24 martie, la Cutia Neagră

?‍⚖️ Cine bagă frica în sistemul judecătoresc? Sunt șantajabili judecătorii? Cum salvăm sistemul? După o săptămână plină de evenimente tumultoase – tragem linie și facem totalurile la Cutia Neagră. Invitații Marianei Rata sunt ex-preșdintele CC, CSM și SSJ, Victor Puşcaş și președintele CRJM Vladislav Gribincea.? Duminică, 24 martie, ora 20:00, doar la TV8.MD

Gepostet von Cutia Neagră am Freitag, 22. März 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram