/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Roger Federer spune că este impresionat de tenismanul moldovean Radu Albot. „Nu a fost un joc ușor”

missing
24 martie 2019, ora 11:54

Jucătorul elvețian Roger Federer, numărul 5 în clasamentul mondial, spune că a fost impresionat de tenismanul moldovean Radu Albot, pe care l-a învins ieri la turneul ATP Masters 1000 „Miami Open 2019”.

Într-o conferință de presă susținută după meciul de tenis cu Radu Albot, Roger Federer a spus că nu a fost un joc ușor. De asemenea, sportivul cu renume spune că are un deosebit respect pentru asemenea jucători pentru care trebuie să găsească o cale diferită de a-l învinge.

Sportivul moldovean s-a impus în primul set cu scorul 6:4. În cel de-al doilea set, după o luptă aprigă pentru fiecare punct, Radu a cedat cu scorul 5:7. În setul decisiv, reprezentatul nostru îl urmează pe Federer îndeaproape până la scorul 3:3, însă elvețianul reușește să se impună spre final cu scorul 6:3.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram