/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Doi șoferi au încercat să treacă vama cu certificate de înmatriculare cu indici false. Cum comentează conducătorii cele întâmplate

missing
25 martie 2019, ora 15:37

Doi șoferi au încercat să treacă vama cu certificate de înmatriculare cu indici falsificate. Astfel, în timpul verificărilor, vameșii au constatat că asupra certificatului de înmatriculare a mașinii a unui conațional, nu exista nici un element de protecție. Iar altui conducător, cetățean al României i-au fost depistate semne neclare privind originalitatea certificatului de înmatriculare. Încălcările au fost semnalate în acest weekend pe direcția intrare în țară.

Un bărbat de 31 de ani, cetățean al Republicii Moldova s-a apropiat la linia de control, conducând mijlocul de transport de model Renault Scenic cu plăcuțele de înmatriculare elvețiene. Astfel, au fost prezentate actele necesare pentru autorizarea traversării frontierei de stat. Ulterior, polițiștii de frontieră au identificat lipsa elementelor de protecție asupra a două certificate de înmatriculare.

Șoferul a spus că nu cunoaște nimic despre cele depistate și a spus că a plecat în Elveția doar pentru a-și procura mijlocul de transport și urma să-l înregistreze pe teritoriul țării. Până la elucidarea cazului dat, mașina va fi indisponibilizată pe teritoriul SPF Leușeni.

De asemenea, un alt automobil a fost plasat la SPF Sculeni, după ce polițiștii de frontieră au identificat semne neclare privind originalitatea certificatului de înmatriculare, care ar fi emis de către autoritățile competente române. Mai mult, s-a stabilit unele neconcordanțe a datelor din pașaportul tehnic cu cele gravate pe placa metalică a motorului.
Interogat, conducătorul auto, cetățean al României s-a arătat nedumerit față de cele depistate, afirmând că nu a avut până în prezent nici o problemă de acest gen.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru a identifica situația și a recunoaște toate persoanele implicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram