/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Doi bărbați, reținuți pentru că ar fi jefuit mai multe automobile din sectorul Râșcani. Care este suma prejudiciului cauzat

missing
25 martie 2019, ora 10:57

„Bărbații prin forțarea ușii au părtuns în automobilul de model „Citroen Jumper” de unde au sustras bunuri materiale. În timp ce făptașii își realizau acțiunile ilegale, au fost depistați de proprietarul automobilului în vârstă de 40 ani, dar ne-cătând la acest fapt ei nu au renunțat dar și-au continuat acțiunile, totodată atacând bărbatul prin aplicarea forței fizice și amenințând-ul cu un cuțit au sustras bunurile materiale”, informează Poliția Capitalei.

De asemenea polițiștii au stabilit că în aceeași dimineață, bărbații ar mai fi pătruns în două automobile de model „Mitsubishi” și „Citroen”, de unde au sustras bunuri materiale: telefoane mobile, set de chei, un polizor unghiular, ulterior cu bunurile sustrase au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat proprietarilor constituie circa 32 500 lei.

Anterior cei doi au fost jduecați pentru furturi şi infracţiuni legate de droguri, iar recent bărbatul de 43 ani, a fost eliberat din locurile de detenţie.

Bărbații au fost arestați pentru de 30 de zile, fiind cercetați penal pentru  „Furt” și “„Tâlhărie”, care conform legislației în vigoare aceștea riscă închisoare pe un termen de la opt la zece ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor și complicitatea lor în alte infacțiuni pe teritoriul capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram