/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Duminică va avea loc un nou târg în centrul Capitalei. La ce preț se vor vinde strugurii și merele

missing
26 martie 2019, ora 14:10

Potrivit organizatorilor, duminică vor veni 24 de agricultori din toată țara, cu 100 tone de struguri și 20 tone de mere! În plus vom mai avea prune și mure de pădure! Prețul unui kilogram de struguri va fi 5 lei și se vor vinde la ladă. Prețul unei lăzi cu mere va fi de 70 de lei.

„Târgul va dura până la ultimul cumpărător! Veniți să vă faceți plinul de Moldova! Veniți să fiți solidari cu cei care lucrează cu dragoste pământurile noastre și cresc din ele cei mai dulci struguri, cele mai mustoase mere”, spun organizatorii. Pentru detalii suplimentare accesați pagina evenimentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram