/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ STOP CADRU: Cum răspunde Dodon la întrebarea despre sursele de finanțare a Fundației de Binefacere a Primei Doamne

missing
26 martie 2019, ora 18:07

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a refuzat să spună când vor fi publicate informații despre finanțarea Fundația de Binefacere a Primei Doamne. Acesta a fost întrebat la conferința de presă susținută, după discuțiile cu cele trei formațiuni politice: PSRM, PDM, Blocul ACUM, însă s-a eschivat să răspundă.

Alte întrebări referitor la procesul de astăzi mai sunt?”, a spus Igor Dodon.

Ulterior, șeful statului a anunțat că așteaptă cele trei formațiuni la Reședința de Stat, marți, 2 aprilie la discuții privind crearea unei majorității parlamentare, și aplecat fără ca reporterul TV8 să primească un răspuns la acest subiect.

Serviciul de presă al instituției prezidențiale a anunțat o lună în urmă că o comunicare detaliată referitor la acest subiect o vor face după alegerile parlamentare, care au avut loc la data de 24 februarie. Contactată, acum o săptămână consultanta principală al serviciului de presa a Președinției, Carmena Sterpu ne-a spus să revenim săptămâna aceasta, pentru a primi informații referitor la informațiile despre finanțarea Fundației de binefacere „Din Suflet” fondată de Prima Doamnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram