/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un tânăr din Căușeni a răpit o motocicletă de la stația PECO și a încercat să fugă de ofițerii de patrulare

missing
26 martie 2019, ora 20:07

Potrivit poliției, despre furt s-a anunțat în jurul orei 14:30 și imediat, au fost orientate mai multe echipaje de patrulare pentru depistarea și reținerea tânărului. La scurt timp motocicleta a fost depistată pe traseu în satul Bilicenii Vechi r. Sîngerei. La somarea angajaților INP, șoferul a refuzat să se oprească și a încercat să fugă continuând-și deplasarea accelerând. Fiind urmărit, din cauza vitezei excesive în apropierea satului Prepelița, acesta a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu, după care a încercat să se eschiveze de la fața locului.

Ofițerii de patrulare au întreprins toate măsurile și conducătorul a fost reținut. Din discuțiile inspectorilor cu șoferul, acesta nu a putut prezenta alte acte decât buletinul de identitate și a recunoscut că nu este deținător de permis de conducere. Conducătorul s-a dovedit a fi un tânăr de 26 de ani din raionul Căușeni, iar în urma accidentului nu s-a ales cu careva traumatisme.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Fălești, pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor.

INP îndeamnă cetățenii să nu se expună riscului în astfel de infracțiuni, iar motocicliștilor recomandă:

– utilizați casca de protecție;
– păstrați-vă întotdeauna farul aprins și rulați în poziția de unde șoferii auto vă pot observa cu ușurință în oglinda retrovizoare;
– abordați curbele cu viteză moderată, fără a le “tăia”;
– fiți vizibili – purtaţi vesta reflectorizantă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram