/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Portrete, baloane și aplauze. Cum a fost întâmpinat Radu Albot pe Aeroportul Internațional Chișinău

missing
28 martie 2019, ora 10:56

Tenismenul moldovean, Radu Albot, care a jucat în premieră cu numărul cinci mondial, Roger Federer, la turneul ATP Masters 1000 „Miami Open 2019”, a fost întâmpinat aseară, 27 martie de fanii acestuia pe Aeroportul Internațional Chișinău. Albot a primit multe aplauze, baloane și pancarte cu portretul acestuia.

Cu multe emoții și entuziasm, sportivul nostru a fost așteptat la aeroport de către părinți, prieteni și fanii acestuia, care l-au felicitat pentru performața pe care a atins-o.

Radu Albot continuă să scrie istoria tenisului de câmp moldovenesc. Sportivul moldovean s-a impus în primul set cu scorul 6:4. În cel de-al doilea set, după o luptă aprigă pentru fiecare punct, Radu a cedat cu scorul 5:7. În setul decisiv, reprezentatul nostru îl urmează pe Federer îndeaproape până la scorul 3:3, însă elvețianul reușește să se impună spre final cu scorul 6:3.

După un meci spectaculos de 2 ore și 9 minute, Radu se oprește în runda a doua în proba de simplu a competiției de la Miami.

Totuși, turneul ATP Masters 1 000 nu se încheie pentru Radu Albot. Sportivul nostru participă în proba de dublu a turneului în pereche cu Nikoloz Basilashvili. Duetul moldo-georgian s-a calificat în runda a doua, unde vor întâlni perechea austriaco-croată Oliver Marach și Mate Pavic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram