/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Irina Rimes, vedetă în Coreea! Doi vloggeri coreeni îi analizează piesa „Nu știi tu să fii bărbat”. Ce impresii au aceștia

29 martie 2019, ora 16:15

Irina Rimes a ajuns vedetă în Coreea de Sud; cel puțin piesa ei „Nu știi tu să fii bărbat” i-a impresionat pe doi vloggeri coreeni care au decis să-i analizeze videoclipul și, într-un final, au recomandat piesa și abonaților canalului lor de Youtube. 

Cei doi vloggeri dețin canalul de Youtube numit Hoontamin și au peste 250 de mii de abonați.

Coreenii și-au amintit și de trupa O-Zone cu renumita lor piesă Dragostea din tei, care, spun ei, a fost un adevărat hit în Coreea de Sud, în anul 2004.

Vloggerii spun că au rămas impresionați de vocea Irinei Rimes și afirmă că, deși nu înțeleg limba, melodia a reușit să le transmită emoțiile și mesajul cântecului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram