/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Azi e zi cu soare și este perfect pentru „birdwatching”. Ia-ți familia și mergi să afli ce păsări trăiesc în Parcul Valea Morilor

missing
31 martie 2019, ora 09:58

În această duminică poți afla ce păsări se întâlnesc în Parcul Valea Morilor. Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii organizează o tură de „birdwatching” în cadrul căreia vei afla mai multe despre speciile de păsări pe care le întâlnești când mergi la plimbare în Parcul Valea Morilor.

Înarmați cu binocluri și lunete, vizitatorii vor putea urmărească „activitățile” înaripatelor și să descopere ce specii de păsări se întâlnesc în Parc. Evenimentul este dedicat marcării Zilei Internaționale a Păsărilor care este marcat în fiecare an pe 1 aprilie.

La acest eveniment, care deja are loc pentru al patrulea an la rând, sunt invitați toți iubitorii de natură și toți cei interesați de păsări.

Startul are loc la ora 10.00, în Parcul Valea Morilor din Chișinău, la baza Scărilor cu Cascade.

SPPN va asigura echipamentul necesar (lunete, binocluri) și cărți de specialitate care ne vor ajuta să aflăm mai multe despre păsările observate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram