/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

A fost confirmat cazul de rujeolă la bărbatul din Chișinău, care recent s-a întors din Dubai

missing
01 aprilie 2019, ora 10:29

Agenția Naționale pentru Sănătate Publică a confirmat cazul de rujeolă la bărbatul din municipiul Chişinău, care recent s-a întors de la competiţii sportive din Dubai. În cazul fetiței din raionul Anenii Noi, rezultatul a fost negativ.

La începutul lunii martie curent, ANSP a anunțat că cele două cazuri de rujeolă înregistrate în municipiul Chișinău și raionului Anenii Noi se află în proces de investigare.

Bărbatul din Chișinău, la care s-a confirmat cazul de rujeolă, a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase„Toma Ciorba”.

Tot la începutul lunii martie, opt cazuri de rujeolă au fost confirmate la copiii dintr-o familie din sectorul Ciocana a municipiului Chișinău.

De la începutul lunii martie, au fost înregistrate 13 cazuri de rujeolă confirmate prin investigaţii de laborator. În perioada 1 ianuarie 2018 și 29 martie 2019 au fost înregistrate 358 cazuri confirmate de rujeolă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram