/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Moldinconbank vine cu precizări privind salariul deputaților și facilitățile primite de aceștia

missing
01 aprilie 2019, ora 12:52

În același timp a venit cu următoarele precizări:
1. Moldindconbank presteaza serviciile sale în cadrul proiectului salarial câștigat în baza unui concurs cu cele mai bune oferte prezentate.
2. Reducerile meționate în articol sunt oferite de către compania Mastercard, pentru toate cardurile gold, platinum și elite emise în Republica Moldova, fiind valabile până pe 31.12.2018. Lista completă a partenerilor și reducerilor le gasiți aici: https://www.micb.md/data/2005/file_100227_0.pdf
3. Ce ține de avantajele obținerii unei linii de credit la card, oferta este valabilă pentru toate cardurile salariale emise de către Moldindconbank.

Precizăm că Alaiba a spus că a refuzat să primească salariul de deputat de la Moldindconbank: „Am spus că nu am încredere în această bancă. Am banca mea și am insistat să primesc banii pe contul meu. Mi s-a zis că până în luna mai este posibil, dar după asta – nicicum. Cred că o să găsim o soluție. Pur și simplu nu vreau să am super-oferte de la banca care a spălat miliarde”, a comentat Alaiba. Mai multe detalii despre dezvăluirile deputatului Alaiaba AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram