Moldincobank a venit cu un comentariu la afirmațiile deputatului Dumitru Alaiba care susține că parlamentarii primesc salariile pe cardul acestei bănci și dispun de reduceri la câteva localuri de lux din capitală cum ar fi: Nobil Hotel, Nobil Restaurant, Nobil Spa. Banca susține că este regretabil că relațiile comerciale între Moldindconbank și salariații Parlamentului RM sunt polemizate și speculate într-o asemenea modalitate.

În același timp a venit cu următoarele precizări:
1. Moldindconbank presteaza serviciile sale în cadrul proiectului salarial câștigat în baza unui concurs cu cele mai bune oferte prezentate.
2. Reducerile meționate în articol sunt oferite de către compania Mastercard, pentru toate cardurile gold, platinum și elite emise în Republica Moldova, fiind valabile până pe 31.12.2018. Lista completă a partenerilor și reducerilor le gasiți aici: https://www.micb.md/data/2005/file_100227_0.pdf
3. Ce ține de avantajele obținerii unei linii de credit la card, oferta este valabilă pentru toate cardurile salariale emise de către Moldindconbank.

Precizăm că Alaiba a spus că a refuzat să primească salariul de deputat de la Moldindconbank: „Am spus că nu am încredere în această bancă. Am banca mea și am insistat să primesc banii pe contul meu. Mi s-a zis că până în luna mai este posibil, dar după asta – nicicum. Cred că o să găsim o soluție. Pur și simplu nu vreau să am super-oferte de la banca care a spălat miliarde”, a comentat Alaiba. Mai multe detalii despre dezvăluirile deputatului Alaiaba AICI.