Descoperire șocantă într-un tomberon, din sectorul Râșcani. Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit mort, iar oamenii legii anunță că au reușit să rețină trei suspecți. Potrivit lor, între ei și victimă a avut loc un conflict, toți fiind în stare de ebrietate. Locuitorii din preajmă sunt șocați de acest caz.

Bărbatul de 32 de ani a fost găsit mort în unul din aceste tomberoane. Se presupune că acesta a fost bătut până la moarte de către niște amici de pahar, care l-au și aruncat în tomberon”, Kardo Sharifi, reporter TV8.

Potrivit poliției, cadavrul tânărului a fost găsit ieri dimineața, pe strada Miron Costin, din sectorul Râșcani. Vecinii susțin că îl știau, menționând însă că nu era conflictual.

„A fost foarte bun, prietenos, se saluta cu toți, planta flori lângă bloc, dar consuma alcool și cred că din cauza asta s-a legat cu cine nu trebuie și l-au ucis”.

„Ieri dimineața m-au telefonat de la poliție, deoarece cunosc multă lume din curte, dar pe el nu l-am recunoscut. A fost foarte tare bătut. Azi dimineața am aflat că l-au găsit în tomberon”.

Am discutat și cu un bărbat care ne-a spus că era prieten cu victima. De la el am aflat că acesta era angajat în câmpul muncii în calitate de hamal, la o companie.

„Eu îl cunoșteam încă de la grădiniță, la școală am fost împreună, a fost un băiat foarte bun, deschis, chiar nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta”.

Din spusele poliției, crima ar fi fost comisă de trei indivizi, după ce intre ei si victima s-a iscat un conflict.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigații ai direcției de poliție a municipiului Chișinău, de comun cu polițiștii sectorului Râșcani, au fost identificați trei suspecți și reținuți pe un termen de 72 de ore în izolatorul direcției de poliție a municipiului Chișinău. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 29 și 48 de ani”, Natalia Stati, ofițer de presă poliția Chișinău.

Poliția a pornit un dosar penal pentru omor intenționat. Dacă vina suspecților va fi demonstrată, ei riscă inclusiv detenție pe viață.

Reporter: KARDO SHARIFI
Imagini: OLEG KOZLOV