Un bărbat de 41 de ani din UTA Găgăuzia a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi furat de la un tânăr de 29 de ani un telefon mobil și un portmoneu în care se aflau bani. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 28 martie, în fața unui magazin alimentar de pe strada Alecu Ruso din Capitală. 

Potrivit oamenilor legii, suspectul era în stare de ebrietate. Acesta a intrat în discuții cu victima, după care între ei s-a iscat un conflict. Ulterior reținutul la lovit violent în față, iar apoi a comis jaful propriu-zis.

Suspectul a fost reținut de ofițerii de investigații a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf și a fost dus la inspectorat pentru audieri. Bărbatul şi-a recunoscut vina. Este de menționat că suspectul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare și tâlhărie.

Actualmente acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru infracțiune de jaf, care conform legislației penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un  termen de la cinci până la șapte ani.