Facebook anunță că va informa utilizatorii de ce în news feedul lor apar anumite informații. Potrivit blogului companiei, va fi introdus un nou instrument „De ce văd această postare?” care va ajuta utilizatorii rețelei să înțeleagă și să controleze mai ușor ceea ce vedeți de la prieteni, pagini și grupuri din feedul dvs. de știri.

Butonul va fi localizat în meniul drop-down care apare în partea dreaptă de sus a fiecărei postări din fluxul de știri. Instrumentul va oferi informații ca în următorul exemplu: „Ați comentat postările cu fotografii mai mult decât alte tipuri de materiale media”.

Facebook a precizat că face, de asemenea, îmbunătățiri la „De ce văd acest anunț?”, Un instrument lansat în 2014. Aceasta înseamnă că veți putea să atingeți postările și anunțurile din fluxul de știri, să consultați motivul pentru care acestea apar și să luați măsuri pentru a personaliza în continuare ceea ce vedeți.

„Ambele actualizări fac parte din investiția noastră continuă de a oferi oamenilor mai multe contexte și control pe Facebook”, a declarat compania pe blog.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!