/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cetățenii care locuiesc la bloc și le este prea cald în apartamente, pot cere deconectarea căldurii. Cum o pot face

02 aprilie 2019, ora 16:14

Cetățenii care locuiesc la bloc și le este prea cald în apartamente, pot cere reglarea sau chiar deconectarea căldurii direct la bloc. Aceștia o pot face printr-o cerere către gestionarul fondului locativ. Iar, solicitarea trebuie să fie susținută de majoritatea locatarilor.

Dispoziția privind încheierea sezonului termic va fi emisă mai târziu, atunci când condițiile meteo vor permite acest lucru, reieșind din prevederile legislației în vigoare.

Instituţiile medicale, sociale şi cele de învăţământ (școli, grădinițe) mai rămân conectate la sursa de agent termic.

De asemenea, serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de îngheț. Avertizarea meteorologică va intra în vigoare miercuri, 3 aprilie, și va fi valabilă până la data de 4 aprilie. Potrivit sinopticienilor, în orele nocturne și ale dimineții în intervalul dat se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-2°С.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram