/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Democrații anunță că lucrează la programul de guvernare pentru următorii patru ani

missing
02 aprilie 2019, ora 10:43

Deputații din Partidul Democrat (PDM) anunță că lucrează deja la programul de guvernare pentru următorii patru ani. 

„Cetățenii așteaptă de la noi să ne respectăm angajamentele electorale făcute și să continuăm proiectele începute”, a spus președintele PDM, Vlad Plahotniuc, la ședința de astăzi a partidului, potrivit unui comunicat al formațiunii.

„Pe primul loc în lista de priorități a oamenilor se află continuarea politicii de majorare treptată a salariilor și pensiilor, continuarea și accelerarea programului Drumuri Bune pentru Moldova, indemnizații majorate pentru copii, locuri de muncă, dezvoltarea economiei”, a mai spus Plahotniuc, potrivit comunicatului PDM.

Partidul Democrat s-a ales cu 30 de mandate de deputat în noul Parlament. Acesta a invitat de două ori deputații din Blocul ACUM la discuții privind crearea unei majorități parlamentare, dar aceștia au respins invitațiile. Astăzi, la Reședința de Stat urmează să aibă loc discuții comune, inițiate de președintele Igor Dodon. Șeful Statului a invitat patru fracțiuni parlamentare, la discuții, însă au confirmat prezența la negocieri doar PSRM și PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram