În familia șefului statului, venitul cel mai mare este adus de soție a cărui salariu este practic de două ori mai mare ca a lui Igor Dodon. Președintele țării având un salariu de puțin peste 190 de mii de lei, adică lunar aproape 16 mii de lei. Soția sa, Galina Dodon, declară că a obținut în 2017 un salariu de peste 383 de mii de lei de la compania „Exclusiv Media”.

Potrivit unei investigații Rise Moldova „Exclusiv Media” aparține deputatului socialist Corneliu Furculiță. Compania a fost fondată la Chișinău în 2011, iar la sfârșitul anului 2015 a obținut licența de emisie pentru postul de televiziune NTV Moldova, care folosește aceeași marcă comercială cu postul rusesc NTV, unde asociat majoritar este grupul Gazprom.

Familia Dodon este proprietara unui teren intravilan din 2013, dar și a unei case de locuit cu suprafața de 422 de metri pătrați. Șeful statului nu are însă nici un automobil sau alte bunuri de preț. Președintele a mai indicat în declarație că a împrumutat în 2013 aproape 1.5 milioane de lei, datorie ce trebuie stinsă până în 2028.