/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/DOC. VIDEO/ Galina Dodon câștigă de două ori mai mult decât soțul său. Ce venituri a declarat Dodon

missing
02 aprilie 2019, ora 07:28

Potrivit unei investigații Rise Moldova „Exclusiv Media” aparține deputatului socialist Corneliu Furculiță. Compania a fost fondată la Chișinău în 2011, iar la sfârșitul anului 2015 a obținut licența de emisie pentru postul de televiziune NTV Moldova, care folosește aceeași marcă comercială cu postul rusesc NTV, unde asociat majoritar este grupul Gazprom.

Familia Dodon este proprietara unui teren intravilan din 2013, dar și a unei case de locuit cu suprafața de 422 de metri pătrați. Șeful statului nu are însă nici un automobil sau alte bunuri de preț. Președintele a mai indicat în declarație că a împrumutat în 2013 aproape 1.5 milioane de lei, datorie ce trebuie stinsă până în 2028.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram