/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTOREPORTAJ/ Cum arată primul Media Hub din Republica Moldova, care și-a deschis azi ușile

missing
02 aprilie 2019, ora 17:40

Dacă ai vrea să lucrezi într-un mediu liniștit sau în echipe, primul Media Hub, care și-a deschis larg ușile astăzi, 2 aprilie, îți vine în ajutor. Acesta este un spațiu de coworking din Republica Moldova pentru jurnaliști sau studenții interesați de domeniul media. 

Beneficiarii vor putea lucra la proiectele/materialele lor individuale sau în echipe. Totodată, Centru pentru Jurnalism Independent își propune să organizeze evenimente de interes pentru beneficiarii săi, care vor contribuie la dezvoltarea unei comunități în jurul Media Hub bazată pe interacțiune și schimb de idei.

Media Hub se află pe strada Veronica Micle 1/1 din Capitală, la etajul 2.

Pentru prima perioadă, începând cu 2 aprilie 2019, Media Hub este deschis de luni până vineri, de la 14.00 până la 18.00. Iar, din 13 mai, spațiul de coworking va fi deschis de luni până vineri, de la ora 9.00 până la 18.00.

Totodată, inițiatorii proiectului oferă:

  • Un spațiu de lucru confortabil,
  • Acces la Internet;
  • Cafea, ceai.
  • Un abonament pentru o lună la Media Hub va costa 300 de lei, iar pentru un abonament de trei luni – 700 de lei.

    Abonează-te la știri pe e-mail

    TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
    TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

    © 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

    FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram