/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Patru partide nu au prezentat rapoartele financiare la CEC, pentru anul 2018. Ce sancțiuni riscă acestea

missing
02 aprilie 2019, ora 14:48

Patru partide din Republica Moldova, din totalul celor 46 care sunt înregistrate la Ministerul Justiției, nu au prezentat nici până azi raportul anual privind gestiunea financiară a partidului pentru anul 2018, la Comisia Electorală Centrală (CEC). 

Potrivit CEC, este vorba despre: Partidul Politic Partidul Ruso-Slavean din Moldova; Partidul Politic Partidul Renașterii; Partidul Politic Casa Noastră-Moldova și Partidul Socialist din Moldova.

Formațiunile politice care nu au prezentat rapoartele riscă amenzi: de la 180 la 300 de unităţi convenţionale (de la 9 mii lei la 15 mii lei) aplicată persoanei cu funcţie de răspundere.

Termenul limită de prezentare a rapoartelor pentru anul 2018, a expirat pe 31 martie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram