/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Accident la intrarea în comuna Sângera. În unul dintre vehicule se afla o fată de șapte ani

missing
04 aprilie 2019, ora 17:24

O autocisternă și un automobil de model Renault s-au tamponat astăzi dimineață pe traseul Chișinău-Anenii Noi, la intrarea în comuna Sângera. Accidentul s-a produs după ce șoferul automobilului în vârstă de 57 de ani a ieșit pe drumul secundar fără a se asigura. 

Șoferul autocisternei de 39 de ani nu s-a ales cu leziuni grave. Bărbatul ce se afla la volanul automobilului de model Renault de asemenea nu s-a ales cu leziuni grave, însă a fost transportat la Spitalul de Urgență, pentru a primi îngrijiri medicale, informează oamenii legii.

În automobil se afla și o fată de șapte ani. Preliminar, minora nu s-a ales cu leziuni grave. Ea a fost transportată la Spitalul Clinic Municpal pentru Copii „Valentina Ignatenco”.

Pe cazul dat a fost pornită o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram