Astăzi, 4 aprilie maximele temperaturii aerului pe teritoriul Republicii Moldova vor fi de +15 grade Celsius. Valorile pozitive se vor înregistra în sudul țării. Sinopticienii promit pentru astăzi cer variabil în toate regiunile țării.

Astăzi este în vigoare Codul galben de îngheț, astfel în orele nocturne și ale dimineții în intervalul dat se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-5°С.

Potrivit meteorologilor, în Nordul țării temperatura va fi de +10 grade pe timp de zi, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la -4 grade.

În Centru temperatura va crește ușor, astfel pe timp de zi vom avea maxim + 14 grade, iar noaptea mercurul în termometre va scădea până la -3 grade. În Chișinău ziua vom avea +13 grade Celsius.

În Sudul țării ne vom bucura de temperaturi mai generoase, astfel vom avea o maximă de +15 grade pe timp de zi și -1 pe timp de noapte.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!