/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

„Credeam că o să ne omoare pe toți...”. Amnesty International a făcut publice mărturii ale tinerilor torturați de 7 aprilie 2009

missing
07 aprilie 2019, ora 21:05

Amnesty International Moldova în comun cu alte ONG-uri din domeniul drepturilor omului au organizat o acțiune publică, întru susținerea victimelor torturii din 7 aprilie 2009.

Manifestanții au proiectat imagini video despre evenimentele din 7 aprilie 2009 și anume despre aplicarea torturii și relelor tratamente față de protestatarii pașnici, în cadrul protestelor.

Mai jos vedeți o galerie foto de la eveniment și un video în care Amnesty International Moldova a publicat declarații ale victimelor torturii în ziua de 7 aprilie 2009, dar și după.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram