/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Feline, ținute în captivitate. Poliția Animalelor a salvat 41 de pisici aflate la un pas de moarte, într-un apartament din capitala României

08 aprilie 2019, ora 17:41

O femeie din București și-a transformat apartamentul în adăpost pentru pisici. Cele peste 40 de felinele însă au avut parte de un trai de coșmar, fiind ținute pe întuneric, flămânde și într-o mizerie totală. Proprietara locuinței a fost reclamată la poliție de către vecini care nu mai puteau suporta mirosul și gălăgia. Ofițerii au descoperit că pisicile erau ținute într-o bucătărie de 8 metri pătrați, iar majoritatea era la un pas de moarte.

Unele feline se aflau în apartament de peste 15 ani. Proprietara a declarat că la început avea trei pisici, însă, cu timpul acestea, s-au înmulțit. Cele 41 de animale au fost duse la o clinică veterinară, pentru a fi curățate, vaccinate și sterilizate. Apoi, vor fi date spre adopție. Proprietara pisicilor s-a ales cu o mustrare, iar polițiștii vor fi cu ochii pe apartamentul acesteia pentru ca situația să nu se repete.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram