/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Milsami a învins-o în deplasare pe Sheriff. Cine a marcat singurul gol

08 aprilie 2019, ora 09:20

Milsami și Sheriff au un punct avans față de Sfântul Gheorghe, care a remizat pe terenul lui Petrocub Hîncești, scor 2-2. Vadim Gulceac și Ion Jardan au marcat primele goluri pentru Petrocub, dar echipa antrenată de Lilian Popescu s-a mulțumit doar cu o remiză. Pentru oaspeți au punctat Sergiu Istrati și Miroslav Mazur.

Remiză și la Chișinău în confruntarea dintre Zimbru și Dinamo-Auto. „Galben-verzii” au condus din minutul 30 după golul lui Radu Scoarță, dar au fost egalați în ultimele secunde, când a punctat Valeriu Macrițchii.

La Orhei, Speranța a dispus de nou-promovata Codru Lozova, cu 2-1. Maxim Iurcu a deschis scorul în minutul 29, dar Arcadie Rusu a egalat în minutul 92. Speranța a smuls până la urmă victoria dintr-un penalty dictat de arbitrul Iurii Covtun. Același Iurcu a înscris și Speranța a urcat pe locul 4 în clasament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram