/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Orarul de vară în aviația civilă. Care sunt destinațiile noi accesibile direct din Chișinău în perioada estivală

missing
08 aprilie 2019, ora 11:02

Și cursele spre Izmir (Turcia), care vor fi accesibile din 18 mai până pe 5 octombrie, zboruri regulate în fiecare zi de joi, sâmbătă și duminică, operate de Air Moldova și Fly One;

Operatorul aerian Wizz Air își extinde aria de zbor, efectuând curse spre câteva destinații noi, care nu au mai fost operate anterior, precum: Friedrichshafen (Germania), din 17 septembrie până pe 28 septembrie; Copenhaga (Danemarca), din 2 aprilie până pe 11 iunie, cu o frecvență de două ori pe săptămână, marți și sâmbătă; Dortmund (Germania), din 31 martie până pe 23 octombrie, cu o frecvență de două ori pe săptămână, miercuri și duminică; Memmingen (Germania), din 2 aprilie până pe 14 septembrie și în perioada 1- 26 octombrie, zbor regulat în fiecare zi de marți și sâmbătă. O altă destinație este Dalaman (Turcia), accesibilă din 25 mai până pe 15 octombrie, cursă efectuată de Turkish Airlines în fiecare zi de marți.

Tot în această perioadă frecvenţa săptămânală a zborurilor spre şi dinspre: Moscova va fi de 63 zboruri/ săptămână, efectuate de patru operatori aerieni: Air Moldova, Aeroflot, S7 și Fly One;

Paris – 9 curse/ săptămână, operate de Air Moldova, Wizz Air, Fly One; Roma – 10 curse/săptămână operate de Air Moldova și Wizz Air; Londra – cu o frecvență de 21 curse/ săptămână, fiind operate de Air Moldova, Wizz Air UK și Fly One; Atena – 2 curse/ săptămână, operate de Wizz Air. Spre Verona se vor efectua 13 zboruri saptămânale, fiind operate de companiile Air Moldova, Fly One și Wizz Air. Pentru cursa Viena este mărită frecvenţa săptămânală a zborurilor de către Austrian Airlines, în total fiind 12 curse /săptămână pentru această destinație.

Totodată, vor fi efectuate zboruri spre Antalya cu o frecvență de 25 curse pe săptămână operate de patru companii aeriene: Air Moldova (ora de decolare din Chișinău 07.05; 01.20), Fly One (ora de decolare din Chișinău 06.00; 10.00; 09.10; 00.50), Turkish Airlines (ora de decolare din Chișinău 00.15+) și AtlasJet (ora de decolare din Chișinău 04.00).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram