/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

PSRM anunță când va convoca ședința Comitetului executiv, la care vor discuta despre crearea majorității parlamentare

missing
08 aprilie 2019, ora 12:16

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) va convoca mâine ședința Comitetului executiv politic al partidului și fracțiunea parlamentară a socialiștilor, la care urmează să discute despre pașii următori pe care-i va întreprinde formațiunea, privind crearea unei majorități parlamentare. 

Anunțul despre convocarea ședinței Comitetului executiv al partidului a fost făcut de reprezentanții PSRM săptămâna trecută, după ce au avut loc discuții între PSRM și Partidul Democrat (PDM), la care a asistat și șeful statului Igor Dodon, la Reședința de Stat. Atunci, reprezentanții PSRM au spus că la ședința Comitetului executiv, membrii partidului vor decide ce pași vor face deputații socialiști în privința creării unei majorități parlamentare.

Ședința va avea loc mâine, la ora 10.30, cu jumătate de oră înainte de ora la care au fost invitați de cei de la ACUM, la discuții, la Parlament.

Invitația deputaților din Blocul ACUM a fost făcută publică azi-dimineață.

Contactat de TV8.md, deputatul PSRM Grigore Novac a spus că membrii fracțiunii PSRM nu au primit o invitație oficială de la ACUM și, întrucât ei nu urmăresc pagima de Facebook a celor din ACUM, nu au văzut invitația.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram