/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Trei oameni au murit în accidente rutiere, în zilele de weekend, iar alți peste 20 s-au ales cu traume

missing
08 aprilie 2019, ora 09:50

În zilele de weekend, trei persoane au murit în urma accidentelor rutiere care s-au produs în Republica Moldova; alte 21 de persoane s-au ales cu traume.

Datele Inspectoratului Național de Patrulare (INP) arată că în total, în ultimele două zile s-au produs 17 accidente rutiere grave, iar peste 40 de persoane, aflate într-o dificultate, au solicitat intervenția inspectorilor de patrulare.

Inspecorii de patrulare implicați la supravegherea circulației rutiere au depistat peste o mie încălcări ale circulației rutiere. Viteaza rămâne a fi cea mai frecventă încălcare admisă de șoferi, astfel, în ultimele două zile au fost depistați peste cinci sute de șoferi care nu au respectat limita de viteză. În același timp, alți 33 de șoferi conduceau, fiind în stare de ebrietate, iar 25 de conducători auto șofau fără a avea actele permisive la ei.

La același subiect:

10 oameni au murit în accidentele rutiere, produse în Chișinău în ultimele trei luni. Sectorul cu cele mai multe accidente

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram