/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Actorul Vladimir Zelenski a înregistrat un nou mesaj pentru alegătorii săi, în timpul gimnasticii de dimineață

08 aprilie 2019, ora 19:31

„Tuturor o dimineață sănătoasă, tonifiată, sportivă, superbă, primăvăratică. Pe 19 aprilie, pe stadionul „Olimpiischii”, vor avea loc dezbaterile mele cu Poroșenko. Eu, vă rog, să scrieți în comentarii ce întrebări ați vrea să-i adresați lui Poroșenko”, Vladimir Zelenski.

Dezbaterile dintre Porosenko și Zelenskii vor avea loc pe stadionul Olimpiskii la inițiativa actorului. Acesta l-a provocat pe fostul președinte că, în locul dezbaterilor clasice la televiziune, să iasă în față a 70 de mii de oameni. Petro Porosenko a acceptat invitația și tot la inițiativa lui Zelenski a trecut și testul la alcoolemie și narcologie. Turul doi al alegerilor prezidențiale se va desfășura la 21 aprilie. Actorul a obținut 30 la sută dintre voturi, de ori mai mult decât contracandidatul său.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram