/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ O mașină care mergea pe contrasens a tamponat un alt automobil pe o stradă din sectorul Râșcani al Capitalei

missing
08 aprilie 2019, ora 15:55

Timpul ploios de afară face alte câteva accidente. Un impact rutier cu implicarea a trei automobile s-a produs pe o stradă din sectorul Râșcani al Capitalei. Din imaginile publicate de un internaut, putem presupune că o mașină care mergea pe contrasens a tamponat alte două automobil ce se deplasau regulamentar. 

Astfel, o mașină avariată a ajuns la câțiva metri distanță de cele două automobile care s-au tamponat. Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 15:00 pe strada Matei Basarab din sectorul Râșcani al Capitalei.

Reveni cu detalii…

Alte două accidente au fost înregistrare în țară, de această dată pe strada Nicolae Dimo din Capitală. Potrivit imaginilor video publicate de un internaut, în primul accident au fost implicate patru mașini. Toate mașinile implicate au fost ușor avariate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram