/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ O tânără din Moldova, moartă în Spania. Cadavrul fetei, găsit îngropat într-un câmp

missing
08 aprilie 2019, ora 14:50

O tânără originară din Republica Moldova, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită moartă în Spania. Corpul fetei, care era dată în căutare de câteva săptămâni, a fost găsit îngropat într-un câmp din apropierea localității Ulldecona, un oraș din sudul Cataloniei, scrie Levante-emv.com.

Poliția locală a reușit să descopere cadavrul tinerei, care avea semne de moarte violentă, după ce l-au interogat pe partenerul victimei, arestat cu o zi înainte.

Despre dispariția fetei, partenerul ei ar fi raportat acum aproximativ o lună Poliției din Civile Vinaros, localitate unde cei doi au locuit. Oamenii legii îl suspectează pe iubitul fetei că ar fi avut legătură cu dispariția ei.

În privința acestui caz sunt cercetați trei suspecți, scrie sursa citată.

UPDATE: Presa din România scrie că iubitul tinerei este un tânăr român de 22 de ani. Acesta a recunoscut, în cadrul interogărilor, că și-a ucis partenera, apoi a îngropat-o în câmp, împreună cu alți doi amici.

Cei doi au fost văzuți cu puțin timp înainte de dispariția fetei în fața unui club de noapte. Aceștia se certau, iar băiatul ar fi lovit-o pe tânără. După acest incident, fata nu a mai fost văzută.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram