O tânără originară din Republica Moldova, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită moartă în Spania. Corpul fetei, care era dată în căutare de câteva săptămâni, a fost găsit îngropat într-un câmp din apropierea localității Ulldecona, un oraș din sudul Cataloniei, scrie Levante-emv.com.

Poliția locală a reușit să descopere cadavrul tinerei, care avea semne de moarte violentă, după ce l-au interogat pe partenerul victimei, arestat cu o zi înainte.

Despre dispariția fetei, partenerul ei ar fi raportat acum aproximativ o lună Poliției din Civile Vinaros, localitate unde cei doi au locuit. Oamenii legii îl suspectează pe iubitul fetei că ar fi avut legătură cu dispariția ei.

În privința acestui caz sunt cercetați trei suspecți, scrie sursa citată.

UPDATE: Presa din România scrie că iubitul tinerei este un tânăr român de 22 de ani. Acesta a recunoscut, în cadrul interogărilor, că și-a ucis partenera, apoi a îngropat-o în câmp, împreună cu alți doi amici.

Cei doi au fost văzuți cu puțin timp înainte de dispariția fetei în fața unui club de noapte. Aceștia se certau, iar băiatul ar fi lovit-o pe tânără. După acest incident, fata nu a mai fost văzută.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!