/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

De mâine se schimbă modalitatea de aplicare la vizele chineze. Care este noua procedură

09 aprilie 2019, ora 18:03

De mâine, 10 aprilie va fi lansat sistemul online de aplicare la viza chineză, precum şi de programare online a solicitanţilor pentru depunerea setului de acte necesare. Schimbările vor fi efectuate reieşind din ultimele modificări operate în legislaţia Republicii Populare Chineze.

„Potrivit rigorilor internaţionale, Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova va procesa datele personale şi va prelua amprentele digitale tuturor solicitanţilor de viză, cu excepţia persoanelor sub 14 ani sau peste 70 de ani, solicitanţilor de vize diplomatice, de serviciu sau de curtoazie, persoanelor cărora în ultimii cinci ani le-au fost preluate amprentele digitale sau a celor pentru care, din diferite motive obiective va fi imposibilă preluarea amprentelor digitale”, informează Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Cetăţenii Republicii Moldova, care intenţionează să călătorească în Republica Populară Chineză, pot să se informeze asupra noilor proceduri aici, precum şi pentru programarea online aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram