/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

PSRM pregătește propriul pachet de legi „antioligarhice”. Vor veni ori nu astăzi socialiștii la întrevederea cu ACUM

missing
09 aprilie 2019, ora 09:45

Partidul Socialiștilor (PSRM) pregătește propriul pachet de legi privind „deoligarhizarea” statului, susține juristul formațiunii Fadei Nagacevschi. În cadrul ediției de aseară a emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, Nagacevschi a spus că, în opinia lui, PSRM vor accepta invitația Blocului ACUM la discuții, dar nu este singur dacă acest lucru se va întâmpla astăzi sau în altă zi. 

Reprezentantul PSRM afirmă că ziua în care posibil vor avea loc discuțiile dintre PSRM și ACUM va fi stabilită în funcție de cum vor reuși socialiștii să definitiveze pachetul de legi menționat mai sus.

„Ei vor veni cu pachetul lor care să completeze pachetul de legi prezentat de Blocul ACUM”, a spus Fadei Nagacevschi.

Deputații din Blocul ACUM au publicat ieri, pe pagina lor de Facebook, o invitație la discuții pentru fracțiunea PSRM, programată pentru astăzi, la ora 11, la Parlament.

De dimineață, Comitetul executiv politic al PSRM se va întruni în ședință pentru a decide cu ce fracțiune vor colabora în Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram