Săptămâna aceasta va fi una ploioasă. Meteorologii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează precipitații sub formă de ploaie până la finele săptămânii. În partea de nord a țării, va ploua practic șase zile consecutiv. Pe alocuri, precipitațiile vor fi însoțite de descărcări electrice.

Astăzi, 9 aprilie, va ploua slab în partea de nord a țării, iar la Sud și în Centru cerul va fi doar parțial noros. Totodată, maximele temperaturii aerului vor fi de +18… +20 de grade Celsius.

Mâine, 10 aprilie, va ploua abundent în toate regiunile țării, iar la Sud și în Centru ploile vor fi însoțite de descărcări electrice. Totodată, valorile termice ale aerului vor fi similare celor de astăzi și vor fi de maxim +18… +20 de grade.

Joi, 11 aprilie, precipitațiile abundente se vor menține în toată țara, iar la Sud se așteaptă și descărcări electrice. Maximele temperaturii aerului pe timp de zi vor fi de +17… +19 grade.

Vineri, 12 aprilie, temperaturile aerului vor crește cu aproximativ un grad, comparativ cu ziua precedentă, iar ploile vor conteni. Va continua totuși să plouă slab în unele localități din Nordul republicii.

În zilele de weekend ploile revin, iar temperaturile aerului scad ușor. Se așteaptă ploi abundente în toată țara, iar maximele temperaturii aerului pe timp de zi vor fi între +16 și +18 grade.

Urmăriți prognoza meteo zilnic, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor.