/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Ilan Șor și-a anunțat demisia din funcția de primar de Orhei! Cine-i va lua locul

missing
09 aprilie 2019, ora 09:36

Primarul orașului Orhei, Ilan Șor, și-a anunțat astăzi demisia. Acesta a optat pentru funcția de deputat în Parlament. Potrivit lui Ilan Șor, atribuțiile de edil al orașului Orhei vor fi preluate de Diana Memeț, viceprimăriță de Orhei. Aceasta a fost primăriță interimară și în perioada campaniei electorale. 

„Dragii mei orheieni! Au trecut practic 4 ani de când mi-ați oferit mandatul, de când mi-ați încredințat orașul nostru. Iar astăzi mă mândresc. Mă mândresc pentru faptul că în acești ani visurile noastre s-au îndeplinit. Astăzi, Orheiul este orașul care i-a demonstrat întregii Moldove că schimbările în bine sunt posibile. Da, ne-au reușit multe, ne-au reușit un șir întreg de proiecte infrastructurale, sociale, am demonstrat țării că putem crește bugetul de 3 ori. Ne-au reușit aceste lucruri pentru că împreună facem o echipă imensă.

Vreau însă să Vă asigur că voi răspunde personal, și în continuare, pentru administrarea municipiului Orhei. Partidul ȘOR poartă responsabilitate pentru dezvoltarea municipiului”, a spus Ilan Șor.

Primarii, viceprimarii, președinții de raion și alți reprezentanți ai Autorităților Publice Locale care au fost aleși deputați au avut la dispoziție 30 de zile, de la data validării alegerilor, pentru a demisiona.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram