/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Valsul petalelor de Sakura. Mii de turiști au surprins momente de poveste în Japonia

missing
09 aprilie 2019, ora 18:59

Imagini spectaculoase în Japonia, acolo unde Sakura a înflorit mai devreme, iar aroma florilor de cireși au inundat mai multe orașe. Turiștii au putut urmări valsul petalelor, în cadrul festivalului dedicat florilor de cireș. Oamenii sunt invitați să participe și la un picnic în aer liber, printre copaci de Sakura.

Aceste imagini a fost publicate de către ambasada Japoniei la Chișinău, cu scopul de a informa moldovenii despre tradițiile și festivalurile din țara Soarelui Răsare. Pe vremuri, la asemenea frumuseți aveau acces doar bogații. Sakura simbolizează puritatea și dragostea. Primăvara viitoare, acest soi de cireș va fi sădit și în Capitală, în câteva locații, după ce primarul unui oraș japonez a anunțat că va dona 100 de copaci.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram