/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Percheziții în nordul țării. Ce au găsit oamenii legii în casele a 17 bănuiți de punerea în circulație a drogurilor

10 aprilie 2019, ora 12:34

Perchezițiile au fost făcute la domiciliile și mijloacele de transport a opt suspecți. Polițiștii au depistat și ridicat substanțe narcotice în proporții deosebit de mari, mijloace bănești, arme și muniții deținute ilegal, cântare electronice și alte obiecte ce prezintă interes pe cauza penală. Ulterior pe numele făptuitorilor a fost aplicat arest preventiv pe un termen de 30 de zile.

Pe aceeași cauză penală, 5 aprilie curent, oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliile a nouă persoane, în urma cărora au fost depistate și ridicate substanțe narcotice, mijloace bănești, telefoane mobile, cartele SIM și alte obiecte ce prezintă interes pe cauza penală. Astfel, la două persoane le-a fost aplicată măsura preventivă, arestul preventiv pe un termen de 30 de zile.

Dacă vor fi găsiți vinovați suspecții riscă până la 15 ani privațiune de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram