/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Halterofilul Marin Robu s-a clasat pe locul șapte la Campionatul European de haltere

missing
10 aprilie 2019, ora 16:55

Halterofilul moldovean, Marin Robu a ocupat locul șapte la Campionatul European de haltere, care se desfășoară la Batumi, Georgia. În limitele categoriei de greutate 73 kg, el a înregistrat rezultatul 148 kg la proba smuls, ceea ce constituie un nou record european la nivel de juniori.

Campion european a devenit bulgarul Bozhidar Andreev, cu 345 kg la total, urmat de albanezul Briken Calja și bielorusul Vadzim Likharad, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

La categoria de greutate 55 kg, Daniel Lungu a ocupat locul șapte la total. La Europenele din Georgia vor mai evolua sportivii Tudor Ciobanu (89 kg) și Elena Cîlcic (81 kg).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram