/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Ambuteiaj Kilometric în Capitală. Din cauza unui troleibuz ce s-a defectat, alte vehicule nu și-au putut continua drumul

missing
10 aprilie 2019, ora 17:53

Un troleibuz s-a stricat, iar din această cauză alte zeci au rămas locului. Ambuteiajul kilometric a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală, iar din cauza lui sute de pasageri au avut de suferit. Pentru că nu și-au putut continua drumul, oamenii au coborât pe unde au apucat.

Incidentul a început în jurul orei 8.30. Din cauza troleibuzului stricat, celelalte nu puteau să-l ocolească, așa că șoferii nu au avut de ales și s-au oprit pe loc. De la distanță, troleibuzele ce staționau păreau vagoanele unui tren imens. Călătorii, prinși în ambuteiaj, nu aveau habar ce s-a întâmplat.

Nu știu doamnă ce s-a întâmplat. -De mult timp stați în ambuteiaj? – Da undeva 15 minute.
Nu știm, eu sunt aici cu troleibuzul. Încolo nu-i ambuteiaj, înapoi este ambuteiaj, asta-i viața.
Cu 8 am venit și m-am dat jos și merg mai departe. –Dar ce au spus șoferii? – Ei singuri nu știu, că acolo înainte îi opresc.”

Toți călătorii au fost nevoiți să coboare și să-și continuie drumul pe jos. Unii însă au glumit pe seama ambuteiajului.

Cred că e ceva cu 7 aprilie, de acolo au mers. -Și unde trebuia să coborâți, la ce stație? – La Armeană. – Și acum urmează pe jos? – Da, dar ce, mă mai plimb cu fete frumoase.

-La ce stație trebuia să coborâți? – Îmi trebuia până la pod, pe viaduct. – O să mergeți pe jos? – Desigur, voi merge pe jos.

Contactat de TV8, directorul Regiei Transport Electric Chișinău a declarat că ambuteiajul s-a format din cauza unui troleibuz. Din spusele lui, acesta s-a format de la strada Bănulescu-Bodoni până la Ismail.

La intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și a străzii Ismail s-a defectat un troleibuz, din această cauză s-a format ambuteiaj pentru că era dificil ca troleibuzele să efectueze manevra de ocolire”, Dorin Ciornîi, director RTEC.

Directorul Regiei susține că troleibuzul defectat a fost remorcat cam într-o jumate de oră, însă din video-urile postate de internauți, oamenii spun că au așteptat mai mult de o oră ca situația să revină la normal.

Reporter: Gabriela Cebotar
Imagine: Mark Diaconu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram