/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Amenințare teroristă la Bălți. Un bărbat, pretins fost militar, a sunat la poliție și a declarat că vrea să arunce în aer Procuratura din Bălți

missing
11 aprilie 2019, ora 16:06

Necunoscutul a telefonat la poliție în jurul orei 14. Acesta le-a spus oamenilor legii că vrea să distrugă edificiul organelor de anchetă.

A parvenit un apel telefonic de la o persoană de gen masculin, care a declarat că este un fost militar și se îndreaptă spre procuratura Mun. Bălți, cu intenția să o explodeze. La fața locului a plecat grupul operativ și conducerea inspectoratului. La moment se stabilesc toate circumstanțele”, Eugenia Molceanov, ofițer de presă, IP Bălți.

Speriați, majoritatea oamenilor care se aflau în clădire au ieșit afară. Asta chiar dacă unii din ei consideră că alarma este falsă.

iciun terorist serios nu va telefona să anunțe că este ceva mina. El va arunca în aer și gata”, a declarat o angajată a primăriei.

Poliția nu poate spune, deocamdată, despre ce infracțiune este vorba și ce pedeapsă riscă individul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram