/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon va pleca mâine, din nou, la Moscova? Lukașenko îl roagă să-i transmită salutări lui Putin

missing
11 aprilie 2019, ora 16:59

Președintele țării Igor Dodon, care a anunțat că se află într-o vizită oficială la Minsk, Belarus, se pare că va merge mâine, din nou, la Moscova. Această vizită în Federația Rusă, ca și cea de acum câteva zile, nu a fost anunțată din timp, însă, omologul său belarus, Alexandr Lukașenko, l-a rugat pe Igor Dodon să transmită salutări conducerii Rusiei. 

„Din câte înțeleg, mâine veți fi în Rusia și vă veți întâlni cu conducerea țării. Apropo, transmiteți-le salutări prietenilor noștri”, s-a adresat Lukașenko către Dodon, potrivit comunicatului emis de reprezentanții Președinției din Belarus, după întrevederea dintre cei doi președinți.

Informația nu a fost confirmată oficial în Republica Moldova. Reprezentanții serviciului de presă al Președinției Republicii Moldova nu au răspuns la telefon pentru a ne oferi informații la acest subiect, iar consilierul președintelui Maxim Lebedinschi ne-a spus că nu poate să comenteze acest subiect.

Igor Dodon a fost într-o deplasare la Moscova acum aproximativ o săptămână. Nici atunci nu a anunțat oficial vizita sa în Rusia. Ulterior, acesta a publicat fotografii de la întâlnirea pe care a avut-o cu Patriarhul Kiril, la Moscova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram