/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Fostul campion UFC, Conor McGregor ar putea face șase ani de închisoare. Motivul

missing
11 aprilie 2019, ora 17:08

A distrus un telefon mobil ce nu îi aparținea, iar acum riscă să facă până la șase ani de închisoare. Este vorba despre irlandezul Conor McGregor. Acesta a mai fost arestat la Miami acum o lună, după o altercație cu un fan, căruia i-a distrus telefonul, scrie digisport.ro.

Incidentul a avut loc când Conor McGregor în vârstă de 30 de ani,  părăsea Hotelul Fontainebleau din Miami Beach, în jurul orei 05:00. În acel moment, un fan trecea prin fața hotelului, l-a văzut pe McGregor și a încercat să-i facă o fotografie. Ulterior, irlandezul i-a luat mobilul și l-a călcat în picioare, după care l-a pus în buzunar.

Autoritățile americane au pus la dispoziție filmarea, în care se observă clar cum McGregor trage din mâna unui fan un telefon, îl calcă în picioare, iar apoi îl pune în buzunar. McGregor a fost acuzat de jaf cu utilizarea forţei, iar dacă va fi găsit vinovat, McGregor riscă să stea după gratii șase ani.

După incident, proprietarul telefonului a depus plângere, invocând faptul că aparatul costa peste 1 000 de dolari. McGregor a fost ridicat de oamenii legii din fața casei sale, dar a fost eliberat după ce a plătit o cauțiune de 12.500 de dolari.

Potrivit sursei citate, incidentul de la Miami nu este singurul în care McGregor a fost implicat în ultima perioadă. Luptătorul care tocmai și-a anunțat retragerea din activitate, este suspectat de viol. Victima ar fi o tânără de 20 de ani. După incident, femeia a scris o plângere la poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram