/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO. VIDEO/ A fost desemnată ”Miss ASEM-Viitoarea femeie de afaceri”, ediția 2019. Cine este câștigătoarea

11 aprilie 2019, ora 11:44

A fost desemnată ”Miss ASEM-Viitoarea femeie de afaceri”, ediția 2019. La concurs au participat zece studente de la diferite facultăți și specialități, care au fost supuse mai multor probe. Iar câștigătoarea concursul a fost numită Luciana Gurduz, studentă la Academia de Studii Economice din Moldova.

Câştigătoarea a beneficiat de numeroase cadouri acordate de organizatorii şi sponsorii evenimentului, dar şi de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion din Chişinău.

Juriul format din reprezentanții partenerilor și vedete autohtone au evaluat concurentele și au desemnat câștigătoarea concursului, iar participantele au trecut patru probe:
– Prezentarea prin defilare în ținută business;
– Prezentarea personală într-un mod artistic;
– Prezentarea sponsorului într-un mod artistic de către participante;
– Prezentarea prin defilare în rochii de seară.

Potrivit Senatului Studențesc al ASEM, scopul concursului este de a promova frumosul în mediul de afaceri și de a susține spiritul antreprenorial în rândul studentelor ASEM.

Academia de Studii Economice din Moldova este la a XVII- a ediţie a concursului de frumuseţe şi inteligenţă „Miss ASEM”.

Foto: Facebook/ Senatul Studenţesc al ASEM

Foto: Facebook/ ASEM

Foto: Facebook/ ASEM

Foto: Facebook/ ASEM

Foto: Facebook/ ASEM

Foto: Facebook/ ASEM

Foto: Facebook/ ASEM

Foto: Facebook/ ASEM

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram