/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Pavel Filip: PDM este deschis față de Federația Rusă. Despre ce a discutat președintele fracțiunii cu ambasadorul Rusiei

missing
11 aprilie 2019, ora 17:49

Partidul Democrat din Moldova (PDM) este deschis față de toți partenerii externi ai Republicii Moldova, inclusiv Federația Rusă. Despre aceasta a anunțat președintele fracțiunii PDM, Pavel Filip, la o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, la sediul Parlamentului. 

Pavel Filip a mai precizat că obiectivul PDM este de a susţine formarea cât mai rapidă a unei coaliţii de guvernare în Republica Moldova pentru a continua proiectele începute în mandatul anterior. La rândul său diplomatul a evidențiat disponibilitatea Moscovei de a dezvolta cooperarea moldo-rusă pe filiera parlamentară prin relansarea rapidă a activității grupului parlamentar de cooperare Republica Moldova-Federaţia Rusă, se arată într-un comunicat al PDM.

Anterior ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov a avut o întrevedere și cu președintele, Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram