/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Preot ucrainean: „Cei care-l vor vota pe Zelenski, vor arde în iad”

missing
11 aprilie 2019, ora 15:01

Preotul ucrainean Petru Zinici, parohul Catedralei Sfântul Vladimir din Kiev, a scris într-un comentariu pe facebook, că toți care-l vor vota pe Vladimir Zelenski, în turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina „vor arde în iad”, potrivit unian.ua.

„Toți cei care-l vor vota pe Zelenski, vor arde în Iad. Amin și gloria lui Dumnezeu!”, a scris preotul, Petru Zinici în comentarii, la publicația utilizatorului Iurii Doroshenko. Captura de ecran a acestui comentariu a fost publicată de jurnalistul Alexander Dubinskii.

“Dumnezeu va ierta totul, iar noi vom nota. Și vom privi cum acești băieți își vor schimba încălțămintea peste două săptămâni”, a comentat jurnalistul Alexander Doubinskii. În prezent, comentariul lui Petru Zinici la postarea lui Iurii Doroshenko lipsește.

A doua rundă a alegerilor președintelui din Ucraina va avea loc pe 21 aprilie, între cei doi concurenți: Vladimir Zelenski și Petro Poroșenko, care au acumulat cele mai multe voturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram