/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un șofer, surprins cum se deplasa cu mașina pe trotuar și a răsturnat un ghiveci

missing
11 aprilie 2019, ora 16:32

Un șofer a fost surprins cum se deplasează cu automobilul pe trotuar. Un pieton, indignat de gestul conducătorului auto l-a oprit pentru a-i face observație. Șoferul însă, nu a reacționat și s-a deplasat mai departe, doborând ulterior, un ghiveci. Imaginile de la locul incidentului au fost plasate de către un internaut, pe o rețea socială. Totul ar fi avut loc ieri, 10 aprilie, în jurul orei 15:30 pe bulevardul Gagarin 5, str. Piața Gării din Capitală.

Din imagini se vede cum șoferul urcă pe trotuar și staționează lângă un magazin alimentar. Ulterior, un pieton s-a apropiat de conducător pentru a-i face observație. În replică, șoferul i-a spus că a oprit pentru a aduce marfa și că ar deține documente ce ar confirma că are dreptul să se oprească lângă magazinul alimentar.

În cele din urmă,  șoferul a plecat cu mașina, deplasându-se la fel pe trotuar prăbușind astfel un ghiveci. Din imagini putem resupune, că acestea sunt plasate pentru a restricționa circulația automobilelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram