Un șofer a fost surprins cum se deplasează cu automobilul pe trotuar. Un pieton, indignat de gestul conducătorului auto l-a oprit pentru a-i face observație. Șoferul însă, nu a reacționat și s-a deplasat mai departe, doborând ulterior, un ghiveci. Imaginile de la locul incidentului au fost plasate de către un internaut, pe o rețea socială. Totul ar fi avut loc ieri, 10 aprilie, în jurul orei 15:30 pe bulevardul Gagarin 5, str. Piața Gării din Capitală.

Din imagini se vede cum șoferul urcă pe trotuar și staționează lângă un magazin alimentar. Ulterior, un pieton s-a apropiat de conducător pentru a-i face observație. În replică, șoferul i-a spus că a oprit pentru a aduce marfa și că ar deține documente ce ar confirma că are dreptul să se oprească lângă magazinul alimentar.

În cele din urmă,  șoferul a plecat cu mașina, deplasându-se la fel pe trotuar prăbușind astfel un ghiveci. Din imagini putem resupune, că acestea sunt plasate pentru a restricționa circulația automobilelor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!